به گزارش خبرنگار مهر در قم دکترعبدالله توکلی پیش از ظهر جمعه در این نشست که در پردیس قم دانشگاه تهران برگزار شد به تببین طرح پژوهشی «گزینش منابع انسانی از دیدگاه اسلام» و تشریح مبانی و رویکردهای آن پرداخت.
وی با اشاره به اهمیت استخدام نیروهای کارآمد، متخصص و متعهد در هر سازمان و تاثیر آن در عملکرد کلی سازمان، گفت: شناسایی و گزینش نیروی انسانی شایسته نیازمند درنظرگرفتن معیارها و ملاکهایی است که اگر به درستی تعیین شده باشند، میتوان به روشی مناسب و صحیح در گزینش منابع انسانی دست یافت.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن تشریح این معیارها و مولفههای اصلی آنها، افزود: برخورداری از سازوکار صحیح در گزینش نیروی انسانی باعث استخدام افراد شایسته و متخصص شده و به افزایش کارآمدی و نیز عملکرد مطلوب سازمان منتهی خواهد شد.
وی اظهار داشت: در این طرح پژوهشی بر اساس استدلالات گوناگونی، گزینش نیروی انسانی از عقود شناخته شده و از این دیدگاه، هر مقام و منصبی به عنوان یک امانت قلمداد میشود.
این پژوهشگر علم دینی گفت: بر این اساس هدف اصلی از طراحی چنین ضوابطی برای گزینش نیروی انسانی، رعایت عدالت استخدامی و انتخاب افراد شایسته و واجد شرایط و معیارهای لازم جهت تصدی یک پست در سازمان است، چراکه گزینش ناصحیح نیروی انسانی ضرر مهمی برای بیتالمال و مردم محسوب میشود.
وی افزود: برای گزینش نیروی انسانی بایستی اختیار کرد که این امر بررسی گروهی و جمعی تجربه فردی، سوابق خانوادگی و شغلی و برخورداری از مشورت و نظرات دیگران را شامل میشود.
دکتر حسن عابدی جعفری و دکتر علینقی امیری از اساتید پردیس قم دانشگاه تهران نیز در این نشست به نقد و ارزیابی این طرح پرداخته و سئوالاتی را مطرح کردند که توکلی به آنها پاسخ گفت.
قم - خبرگزاری مهر: نشست علمی «گزینش منابع انسانی از دیدگاه اسلام» از سوی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.
کد خبر 1064771
نظر شما